Untitled19

Our team are excited to have recently wrapped up a project for Pears & Co. 

The project involved a rear extension of the client's Head Office Tenancy in an effort to completely enclose the attached balcony terrace. This requirement  presented out team with the challenge of a two stage construction and internal fitout/refurbishment. 

The design concept for the space was developed by our associate architect O'Carrigan & Partners and addressed the need to relocate and establish a larger high-tech formal Boardroom, add a recreational alfresco space and an upgraded kitchen. 

In turn, this provided increased free space throughout the central office along with upgrade to the main reception space, administration and conference room. 

The overall outcome was successful in creating more space and an efficient and dynamic work environment. 

Take a look at some before and after photos below.