DSC9086b2

We were recently engaged to complete a construction project for Youthworks. We worked closely with the clients project manager, architect, engineers and nominated subcontractors to produce a fully functional office space that the Youthworks team were proud of.

As we worked closely with the architects some small design changes were made however we were able to follow the original designs almost entirely.

Floors were left with a raw concrete, eco-friendly look with plywood joinery units throughout the main reception and entry areas.

Carpet tiles, glass walls and desk screens completed the open office space and meeting rooms to create softer noise areas. Clean workspaces, each with acoustic wall sheeting and door seals were constructed to create acoustic spaces within the office space.